Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет зе цени съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък се бях договорил за 80лв.
    Но като са я вдигнали и почнали нали ми званят
    - ела да се разберем,че нещата се оказаха друго яче.
    Него ден ми взеха 120лв. но за следващия път за 150 няма и да започнат ми казаха.
    156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
    KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
    Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
    Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Колеги,днес сменихме съединител,но като я запалих не влизаха скоростите...сложих подсилено валео 325ца...някой да знае как трябва да обърнат феродовия диск?
      Let those Germans dream on about Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от tuner Покажи съобщение
        Колеги,днес сменихме съединител,но като я запалих не влизаха скоростите...сложих подсилено валео 325ца...някой да знае как трябва да обърнат феродовия диск?
        Ти кажи лагера как сложихте ?
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
          Ти кажи лагера как сложихте ?
          Не знам,не бях там,майстора я слага...

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ъхъ, ако живееше тука няма начин да не го харесаш, заради това което прави за клиентите си де.
            Нищо не съм казал Митак,не го познавам човека и лошо не мога да кажа.
            Просто нали съм безделник се ям с него за един вариатор.

---------- Post added at 08:32 ---------- Previous post was at 08:31 ----------

Не знам,не бях там,майстора я слага...
            Смени майсторО.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Аз като сменях съединител на арезето ,беше голям филм да намеря първо. Накрая намерех за 320 или 340лв (не помня точно) с отстъпката от 450лв(клиентска цена) Валео комплект и за смяната ми взеха 120 кинта,като в цента влезе и смяна на предни пружини,че таман и бях взел и спортните Ейбахчета .
              Равносметката чисто за съединител 320лв , 100лв смяна (само за него) , 7 лева семеринг на полуоската, и към 40 кинта за масло на кутията= 470лв тоталка цена
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Оправи се...бяхме забравили да сложим маслото в кутията...сложихме го и след екстремен тест драйв почнаха да влизат...съмнявахме се че сме сложили феродовия диск обратно...
                Чуваше се някакво скърцане от съединителя,като виене на ремък...това в началото,но сега се оправи...може би феродото на съединителя има някакъв повърхностен слой...както и да е,отново сме на пътя с готовност за повечко коне

Comment

Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                  Много е. Кажи им да се еб*т ! Съединителя комплект без маховика ти е 350-390 лв валео! Труд не повече от 100-120 лв
                  П.С Ти да не си питал в представителството на алфа/фиат ??

ти пък кой си че ще определяш колко струва труда на определен майстор
                  alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
                  alfa GT selespeed Edizione sportiva
                  alfa GT 1.9jtd
                  lancia tesis 2.0 20v turbo
                  alfa brera 2.4 jtdm
                  Audi A4 cabriolet
                  VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
                  sigpic
                  bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Там където си оправям колата, на JTD-та им сменят съединителя срещу 120лв. Сигурен съм, че и по-евтино може да се намери.

Comment

Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщение
                      ти пък кой си че ще определяш колко струва труда на определен майстор
                      Никой ! Просто момчето попита дали е нормално такава цена за съединител! И аз му казах, че е много! Не определям цената на никой майстор и не искам да определям! Нормален ремонт за смяна на съединител върви 100-120 макс до 140 лв . По нагоре вече си е скъпо за вземане на труд! Някой хора не ме разбраха в тая тема и обобщавам отново! Не ме интересува кой колко би взел казвам кое е нормално! Всеки си има право да даде и 1000 лв ако иска. Аман от разбирачи и все многознаещи в тоя форум!! Споделям мнение кое колко струва. Надявам се момчето си е направило избора вече и всичко друго в тая тема си е чешане на г*за !! И без това не обичам да пиша в такива теми, щото винаги се появяват все знаещи и не знаещи които се правят на велики, но като някой нормален човек иска помощ просто се постарайте да му помогнете, а не да пишете глупости!
                      Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Благодаря!!!

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички колеги, които се отзоваха!!! Благодарение на Вас съед. е сменен за 580лв. всичко (-210лв. от първоначалната "оферта"). Ако не ми беше толкова спешен, тук в Пловдив може да се направи и за по-малко.
                        Белисимата 156 1.8ТС 1999г.

Comment

Честито колега важното, е че е направен вече и си отново на пътя !
                          Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Оправи се...бяхме забравили да сложим маслото в кутията...сложихме го и след екстремен тест драйв почнаха да влизат...съмнявахме се че сме сложили феродовия диск обратно...
                            Чуваше се някакво скърцане от съединителя,като виене на ремък...това в началото,но сега се оправи...може би феродото на съединителя има някакъв повърхностен слой...както и да е,отново сме на пътя с готовност за повечко коне
                            Обърнали сте феродовия диск,свиренето е било от това че лагера е опирал в него.Сваляйте го бързо да не направиш беля,и да купуваш нов съединител после.На феродовия диск си има надпис Lato cambio/към кутията/ и Lato motore/към мотора/

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Там където си оправям колата, на JTD-та им сменят съединителя срещу 120лв. Сигурен съм, че и по-евтино може да се намери.
                            Хора,смяната на съединителя не зависи толкова от мотора,колкото от модела на колата.....................
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Обърнали сте феродовия диск,свиренето е било от това че лагера е опирал в него.Сваляйте го бързо да не направиш беля,и да купуваш нов съединител после.На феродовия диск си има надпис Lato cambio/към кутията/ и Lato motore/към мотора/ [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:39 ----------
                              Така ли трябва да е?
                              Last edited by tuner; d.m.y г., 12:46.

Comment

Така ли трябва да е?
                                Нищо не разбирам от тази снимка,на самия феродов диск си пише.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X